Hvad kan vi gøre for dig som boligejer?

Som en af de mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere med speciale i tyrkiske ferieboliger, kan vi tilbyde jer det bredeste udvalg af gode boliger og bedste services. 

- Bedste og største udvalg af boliger fra både private sælgere og byggefirmaer
- Højt niveau af ærlig og pålidelig information
- Bedste service efter købet såsom udlejning, opsynsservice og online-shop.

Vi kommer hele vejen rundt

Naveen Devolopment  kommer altid hele vejen rundt om din bolighandel, da vores fokus er ikke bare på selve salget, men i lige så høj grad på den efterfølgende service.
Vi tilbyder økonomisk sikre vilkår, sørger for at du undgår lokale faldgruber, giver dig et bredt udvalg af boliger, servicerer dig også efter købet og tilbyder dig alle de fordele en stor, international og stærk organisation kan tilbyde.
Altsammen selvfølgelig på dansk.

1. Fuld økonomisk sikkerhed

Økonomisk sikre vilkår på alle handler - præcis som du kender det fra Danmark. Jeres udbetaling deponeres således på en sikret deponeringskonto, indtil skødet overdrages.

2. Undgå lokale faldgruber - vores erfaring og mange år i Tyrkiet sikrer dig

Der er forskel på at handle bolig i udlandet og i Danmark. Vores lokalkendskab og store erfaring sikrer dig mod lokale faldgruber og mentalitetsforskelle.

3. Bedste udvalg af boliger

Vi har ingen særinteresser hverken i forhold til specielle byggefirmaer eller private sælgere. Vi kan derfor tilbyde dig markedets bedste boliger, til de bedste priser fra både private sælgere og byggefirmaer. 

Langt de fleste af os har en drøm om at eje en bolig ved Middelhavskysten.

Det er dog en kompliceret procedure både at finde, købe og sælge bolig i et fremmed land. Det som de fleste af os vil spekulere mest på er, hvad nu når man er i Danmark? Hvem skal holde øje med boligen, hvem skal kontakte os, hvis der opstår en vandskade, hvem skal passe posten, hvem skal betale regningerne, kan man leje boligen ud når man ikke selv bruger den, hvem skal hente os i lufthavnen, hvem skal gøre lejligheden ren dagen før vi ankommer m.m. Har de allerede købt bolig i Tyrkiet, men ønsker rådgivning og service, kan de kontakte Naveen Development .

Silovej 8, 2.sal, 9900 Frederikshavn - tlf +45 70605096 - info@naveendevelopment.dk