Projektsalg via Naveen Development

Projektsalg - et voksende marked – Navven Development  har specialiseret sig i salg/udvikling af nyrenoveret og nybyggede boliger. Her har vi mere end 10 års erfaring i den bedste måde at reagere på både overfor byggeherre og ikke mindst købere. Vi har gennem årene udviklet vores metoder og ved, at hvert enkelt projekt er unikt og kræver sin egen skræddersyede salgsstrategi. Vores kunder, tager mange gange vores viden til hjælp under udviklingen af projektet. Her er vi i stand til at yde bistand med publikum analyse, salg og marketingsplaner, designe grundplaner, materialevalg, prissætning, markedsføring og salgsstrategi. Vi er overbeviste om, at vores baggrund, hvor vi selv har udviklet ejendomme er os en stor hjælp og letter også vores rolle som bindeled mellem byggefirmaer og potentielle købere.

Vi kan betjene kunder fra små byggeentreprenører med projekter af en boliger til de store spillere med projekter af flere hundrede boliger.

Kontakt os på telf. 60214647 eller mail cj@naveendevelopment.dk, hvis du ønsker en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan vi kan være med til at udvikle/sælge dit projekt eller for at registrere din interesse som mulig køber i fremtidige projekter.

VELKOMMEN TIL PARADIS...

Boligkøb i Phuket, Thailand Naveen Development er kendt overalt i Danmark som en seriøs udbyder af boliger i Thailand. Om du kigger efter feriebolig i Thailand, Lejebolig i Thailand, eller boligkøb og investering i Thailand er vi dit sikre valg. Vi har siden 2010 opbygget en meget stor erfaring omkring lovmæssige og andre forhold i Thailand. God fornøjelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nyt hus på Phuket Thailand

Det er Thailand byggekunst i topklasse - og så er det billigt. Vi har solgt over 40 huse på kun 2 år. Det viser at vores flotte design og gode indretninger kombineret med attraktive priser er en succes! Billigere kan det faktisk ikke blive, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten - tværtimod. Du og din familie kan blive ejer af et splinternyt hus på Phuket mest moderne boligområde. Her er tænkt på alt! Vores kreative arkitekter har ligget vandret for at skabe de mest gennemtænkte løsninger, når det gælder indretning, lysindfald, energiforbrug og funktionalitet. Huset er skabt til at tilfredsstille behovene hos både den aktive børnefamilie, den kræsne single og seniorparret. Boligerne opføres i vores sædvanlige meget høje kvalitet.

Silovej 8, 2.sal, 9900 Frederikshavn - tlf +45 70605096 - info@naveendevelopment.dk