Investering på Toppen..

/media/1213/beach-house.jpg /media/1215/plantegning2.jpg /media/1216/plantegning1.jpg /media/1219/hus1.jpg /media/1221/hus3.jpg /media/1222/hus4.jpg /media/1223/hus6.jpg

Huskøb på Beach området i Frederikshavn er en fremtidssikret investering, da alle husene ligger i byzone, alle med havudsigt, husene har helårsstatus og forbliver uden bopælspligt, da de er placeret i et feriefritids område.Alle huse bygges efter forskrifterne til energiklasse II og alle med jordvarme, hvilket betyder meget lave energiomkostninger.Der er ingen begrænsning af udlejningsperioden, som der er på alm. sommerhuse, Beach husene må udlejes alle 365 dage om året. Man vælger selv om det skal være som sommerhus udlejning eller helårs udlejning.Uanset hvad man vælger, er der stor efterspørgsel efter Beach husene, både af turister, men også lokale lejer gerne husene, da det er et rigtigt godt alternativ til en andelsbolig eller rækkehus i byen da grundejerforeningen holder alle udenomsarealer.Der er mulighed for op til 80 % Realkreditfinansiering, hvilket giver mulighed for stort overskud hver måned, når alle udgifter er betalt. Indtjening til ejerne på sommerhusudlejning sidste år, oversteg de estimerede indtjeningstal fra udlejningsbureauerne. Desuden er de første kr. 20.000,00 i indtægt skattefrie. Yderlig har man jo også mulighed for selv at nyde huset og den dejlige natur i området.

Alle boligerne er opført i de lækreste materialer

 

Selve indretningen af huset er simpelthen genial – soveafdelingens 3 værelser som alle har TV stik og udgang fra egen terrassedør og hvor der er dejligt køligt og svalt på varme sommeraftener.

 

2 badeværelser i underetagen med bruseniche.

 

På første salen er den store lyse stue med det imponerende lysindfald, køkken alrum, og tre store vindues partier der alle kan åbnes ud mod den 40 m2 store vinkel balkon, der er delvist overdækket.

 

Alle husene leveres med gardiner og havemøbler for at sikre ensartetheden af husenes udseende.

 

Tryg bolighandel

 

Ingen ratebetalinger i forbindelse med køb af hus  betales først, når huset er færdigbygget og godkendt af køber, samt anmærkningsfrit skøde.

 

Det er grundejerforeningen der holder alle fællesarealerne, grunden udgør 100 m2 derfor er det blot at læne sig tilbage og nyde ferien, når man når frem til huset.

 

HUSENE KAN OGSÅ KØBES I SELSKABSFORM.

 

Skov, strand og byliv - FREDERIKSHAVN, må du ikke gå glip af.

SPÆNDENDE OPLEVELSER - lige i nærheden

Den bynære beliggenhed giver dig let adgang til Frederikshavns butikker og restauranter, det skønne Bangsbo og Fiskerklyngen, hvor du får et indtryk af, hvordan Frederikshavn så ud på Tordenskiolds tid, den gang fiskerlejet hed Fladstrand.

VIDUNDERLIGE VENDSYSSEL - rig på muligheder

Beach House er det perfekte udgangspunkt for en ferie i Nordjylland.

Inden for en times kørsel har man store oplevelser som Ørnereservatet, Nordsømuseet og Fårup Sommerland.

Også KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg, Zoo og alle de andre tilbud i Aalborg.

Og så er der selvfølgelig Skagen, med alle de kendte lokaliteter, som kan besøges i bil eller med tog fra Beach områdets kommende trinbræt.

Endvidere daglige færgeafgange til Hirsholmene, Læsø, Göteborg og Oslo.

5 golfbaner i området inden for 2 min. – 10 min. – 15 min. – 20 min. og 30 min. køretid fra Beach området.

Silovej 8, 2.sal, 9900 Frederikshavn - tlf +45 70605096 - info@naveendevelopment.dk