Salg af sommerhuse

Til Salg

VI SÆLGER DIN BOLIG

 

Vi er sikre på at vi sælger din bolig. Et løfte som vi nu gennem mere  vi  levet op til.

Vi er nemlig Nordjyllands mest erfarne ejendoms sælger , hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få din bolig solgt.

 

Du kender os måske bedst for at sælge liebhaverboliger?

- Men vi sælger faktisk flest af de boliger, vi kalder ”Bedre Boliger”.

 

"Bedre Boliger" er alle typer af boliger - parcelhuse, ejerlejligheder, fritidshuse, andelsboliger og byggegrunde. Det er den type bolig, som du og vi bor i, og vi har rigtig mange køberemner til disse boliger i vores køberkartotek. Hos Naveen Development  udgør ”Bedre Boliger” boligsalg.

 

Når vi sælger "Bedre Boliger" lægger vi vægt på at finde netop de detaljer eller fordele, der gør din bolig særlig attraktiv for køberne. Det bevirker, at vi opnår en god salgspris for din bolig.

 

Investering på Toppen..

FERIEPARADIS I LYSETS LAND
Bølgebrus, palmesus og masser af oplevelser Beach House er det perfekte udgangspunkt for en ferie eller ophold i Nordjylland. Et ferie ophold på toppen af Danmark, er for alle grupper. Børnefamilier, familieophold, seniorophold, parophold, naturskønt og charmerende på alle årstider, hvor østkysten og vestkysten mødes på grenen.
I nærområdet finder man blandt andet:
• Frederikshavn Svømmehal med 4 bassiner, Relax Oasen, BlåStue, Wellness, massage, massagestole, vandmassage, Sauna og fitness.
• Fun House med 2000 m2 indendørs legeland.
• Lystbådehavn med hyggelig restaurant.
• Frederikshavn Golfklub m. 18 hullers golfbane.
• Gode og spændende indkøbs muligheder.

Sommerhus til salg

I Naveen forenes ønsket om god plads med ønsket om luft, lys og lethed.
De slanke og lette udhæng med synlige spær giver taget et let og ”svævende” udtryk. Den smukke, vandrette træbeklædning får hele huset til at fremstå moderne og elegant.
Indretningen er enkel og overskuelig og samler sig om den centralt placerede stue med de store panoramavinduer.
Den store sammenhængende træterrasse, der er delvis overdækket, gør de udendørs oplevelser til en naturlig del af livet i Ålbæk.
Naveen-husene har store velindrettede soveværelser med plads til gode senge og masser af skabsplads, stort lyst og eksklusivt badeværelse evt. med spa og sauna samt et gæste/børneværelse.

Silovej 8, 2.sal, 9900 Frederikshavn - tlf +45 70605096 - info@naveendevelopment.dk