Nyt projekt

Bebyggelsen består af to bygninger, med 9 boliger i hver.  En del af bebyggelsen placeres i skel ud mod Niels Mørchs Gade, så linjerne i gadeforløbet strammes op.  Den anden del af bebyggelsen er  trukket  tilbage på grunden og ligger parallelle med den nordligeskellinje.  På den måde sikres mindst mulige indkigs gener, samt bedst mulig lysindfald i alle boliger, samtidig med at hver bolig henvender sig ud til detgrønne areal,  som er omfavnet og beskyttet af bebyggelsen. 

Ud mod Niels Mørchs Gade placeres bebyggelsen på en høj sokkel, evt. med  kælder  indeholdende depoter.  Det vil minimere indkigs gener fra gaden, da stuen vil væreløftet op.  Kælderen vil der til  kunne indeholde depotrum og derved fri gøre areal  til det store grønne område.

 

Ved  denne placering af bygningerne, vil bebyggelsesplanen og så respektere de omkringliggende bebyggelser. Bl.a. vil Beboerne i den nordlige del af Grønttorvet, kunne nyde godt af deres nye grønne aral som nabo.

Ankomsten sker fra Niels Mørchs Gade ved grundens nordvestligehjørne.  Her fortsætter man ind på parkeringspladsen, hvor der er plads til i alt 18 biler.

 

NIELS MØRCHS GADE

Bebyggelsen består af to bygninger, med 9 boliger i hver. En del af bebyggelsen placeres i skel ud mod Niels Mørchs Gade, så linjerne i gadeforløbet strammes op. Den anden del af bebyggelsen er trukket tilbage på grunden og ligger parallelle med den nordligeskellinje. På den måde sikres mindst mulige indkigs gener, samt bedst mulig lysindfald i alle boliger, samtidig med at hver bolig henvender sig ud til detgrønne areal, som er omfavnet og beskyttet af bebyggelsen.

Silovej 8, 2.sal, 9900 Frederikshavn - tlf +45 70605096 - info@naveendevelopment.dk