Salg af bolig

VI SÆLGER DIN BOLIG

 

Vi er sikre på at vi sælger din bolig. Et løfte som vi nu gennem mere  vi  levet op til.

Vi er nemlig Nordjyllands mest erfarne ejendoms sælger , hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få din bolig solgt.

 

Du kender os måske bedst for at sælge liebhaverboliger?

- Men vi sælger faktisk flest af de boliger, vi kalder ”Bedre Boliger”.

 

"Bedre Boliger" er alle typer af boliger - parcelhuse, ejerlejligheder, fritidshuse, andelsboliger og byggegrunde. Det er den type bolig, som du og vi bor i, og vi har rigtig mange køberemner til disse boliger i vores køberkartotek. Hos Naveen Development  udgør ”Bedre Boliger” boligsalg.

 

 

Når vi sælger "Bedre Boliger" lægger vi vægt på at finde netop de detaljer eller fordele, der gør din bolig særlig attraktiv for køberne. Det bevirker, at vi opnår en god salgspris for din bolig.


 

Vi er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, som ikke er underlagt forretningsmæssige bindinger til banker, kreditforeninger eller forsikringsselskaber.

Vi har fokus på at sælge ejendomme og intet andet.
Hos os er du og din bolig i centrum. Ekspertise og integritet er nøgleordene i vores virksomhed. Vi skaber løsninger som passer til sælgers og købers profil, og vi skaber succesfulde resultater.

Vores virke er baseret på erfaring, kompetence og troværdighed. Det vi siger, er det, vi gør – og det vi gør, er det, vi siger.

Naveen Development 

Silovej 8, 2.sal, 9900 Frederikshavn - tlf +45 70605096 - info@naveendevelopment.dk