Salg af bolig

Projektsalg via Naveen Development

Projektsalg - et voksende marked – Navven Development  har specialiseret sig i salg/udvikling af nyrenoveret og nybyggede boliger. Her har vi mere end 10 års erfaring i den bedste måde at reagere på både overfor byggeherre og ikke mindst købere. Vi har gennem årene udviklet vores metoder og ved, at hvert enkelt projekt er unikt og kræver sin egen skræddersyede salgsstrategi. Vores kunder, tager mange gange vores viden til hjælp under udviklingen af projektet. Her er vi i stand til at yde bistand med publikum analyse, salg og marketingsplaner, designe grundplaner, materialevalg, prissætning, markedsføring og salgsstrategi. Vi er overbeviste om, at vores baggrund, hvor vi selv har udviklet ejendomme er os en stor hjælp og letter også vores rolle som bindeled mellem byggefirmaer og potentielle købere.

Vi kan betjene kunder fra små byggeentreprenører med projekter af en boliger til de store spillere med projekter af flere hundrede boliger.

Kontakt os på tlf. 60214647 eller mail cj@naveendevelopment.dk, hvis du ønsker en mere detaljeret beskrivelse af, hvordan vi kan være med til at udvikle/sælge dit projekt eller for at registrere din interesse som mulig køber i fremtidige projekter.

 

Velkommen til Naveen Development

 

 

Vi kan sælge din grund Vi kan sælge din grund
Sommerhusgrund i Bratten Engsigen 18 Sommerhusgrund i Bratten Engsigen 18
Grundene med priser inklusiv moms Grundene med priser inklusiv moms
Investering på Toppen.. Investering på Toppen..
Sommerhus til salg Sommerhus til salg
NIELS MØRCHS GADE NIELS MØRCHS GADE
Silovej 8, 2.sal, 9900 Frederikshavn - tlf +45 70605096 - info@naveendevelopment.dk