Om os

Vi skaber din Boligdrøm

 

Drømmer du om:

•   at få en skøn, velfungerende bolig i gode materialer med fine

detaljer ?

•   at få en grundig rådgivning om muligheder og byggeforløb fra start til slut ?

•   at få en hurtig og effektiv byggetid på under 4 måneder efter byggegodkendelse ?

 

Vi engagerer os i dit byggeri

Hos Naveen har vi mange års erfaring i ejendomshandel og byggeri. Vi opfører gennemtænkte fritidshuse og helårshuse af udsøgt kvalitet, der tilpasses den enkelte kundes ønsker og behov. skal vi også høre om dine ?

 

Lige til at flytte ind i

Alle vores huse er lyse og venlige med veludnyttede kvadrat- meter og god rumfordeling. husene er lette at vedligeholde og opfylder alle ønsker til komfort og velvære. her er skønt badeværelse med spa, bruseniche og sauna, samt gæste- badeværelse og lækkert køkken/alrum i åben forbindelse

til stuen med kvalitets brændeovn. På trods af de mange gode finesser er der også tænkt på at holde byggeriet til en konkurrencedygtig pris.

 

Ikke kun et typehus

Vi bruger naturligvis kun de bedste materialer og bygger med et team af nordjyske håndværkere med mange års erfaring. Vi ved alt om at få det bedste ud af terræn og udsigt og skabe det hus, der fuldender billedet. Sammen med dig finder vi de detaljer, der gør din bolig til noget helt personligt efter din smag.

 

De rigtige grunde

hos Naveen  formidler vi også velbeliggende byggegrunde i hele landet – til både fritids- og helårsbyggeri. hør mere om vores grunde, der ligger godt – over hele landet.

 

Et hus, der passer til dig

Rigtig mange er allerede faldet for vores gedigne og gen- nemtænkte huse, der er opført flere steder i landet. Vi har sagt tillykke med det nye hus på både jysk, fynsk og sjællandsk. skal vi også sige tillykke til dig ?

Silovej 8, 2.sal, 9900 Frederikshavn - tlf +45 70605096 - info@naveendevelopment.dk